Cıees V 2022 İzmir

CIEES V -2022 İZMİR

CIEES V- 2022 (Uluslararası Doğu Avrupa Araştırmaları Kongresi) Merkezimiz, Doğu Avrupa Araştırmaları Platformu ( PIEES) ve İzmir Demokrasi Üniversitesi iş birliği ile 12-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir'de   başarı şekilde tamamlandı.

Açılış Konuşmalarını İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Öztürk'ün yaptığı kongrede Prof. Dr. Mustafa Öztürk onuruna basılan armağan kitabının lansmanı yapıldı.

16 farklı ülkeden 57 katılımcının yer aldığı kongrede önemli bilimsel konular ele alındı. Değerlendirme ve kapanış oturumunda ise başarılı şekilde tamamlanan kongrenin bilimsel çıktıları değerlendirildi ve bir sonraki kongre için çalışma startı verildi.